Despre noi

 • android icon kahil 11

 • Cine suntem si Cum am ajuns aici?


  WEBCourier nu este doar o companie de curierat la nivel global, este si o inovatoare in elaborarea unor solutii de livrare pentru companiile care nu doresc sa se ocupe de complicatiile si costurile asociate afacerii personale.

Valorile noastre

 • Misiunea WEBCourier

  Misiunea WEBCourier este de a oferi clientului cea mai buna calitate a serviciilor de curierat, oferind sistemele cele mai avansate tehnologic disponibile pe piata, scazand in acelasi timp costurile dumneavoastra asociate expedierilor. Fie ca sunteti in cautarea serviciile locale sau internationale de curierat, transport rutier sau aerian, logistica / distributie sau comisionar vamal, reteaua noastra interna si internationala de firme specializate va asigura ca solicitarile  dumneavoastra de transport vor ajunge la destinatie in timpul de tranzit convenit, de fiecare data. Serviciile noastre de expediere se muleaza pe nevoile dumneavoastra. De la Express pana la servicii de Buget.

 • Comunicare

  Punem un accent important pe modul de comunicare catre dumneavoastra. Sistemul nostru electronic de baza de date EVA-System, unic in Romania prin concept, structura si implementare, va ofera prin diverse mijloace electronice informatiile despre stadiul expedierii dumneavoastra, de la preluare si pana la livrare. In timp real. Da, este posibil sa gresim, dar noi va informam despre greseala noastra in timp util, pentru a o putea remedia in cel mai scurt timp.

 • Retea de curierat

  WEBCourier este membra a grupului de firme de curierat Eastern Europe Courier, grup recunoscut in elita companiilor de curierat din Europa. Lucrand cu unele din cele mai recunoscute companii de curierat din Europa si din lume, putem livra expedierile dumneavoastra in peste 240 de tari. Datorita reputatiei si a serviciilor online, a popularitatii crescute si a volumului de comenzi manipulate, suntem capabili sa asiguram prin furnizorii nostrii de renume, servicii de curierat la tarife reduse.

Director general

  1. Before
  2. After