Instrumente de urmarire expediere

SOLUTII PENTRU URMARIREA EXPEDIERII

Va putem oferi o varietate de instrumente online care va ofera control deplin asupra transporturilor dvs, de la propriul sediu prin PC, laptop sau terminal mobil, pentru monitorizarea fiecarei expedieri in parte, de la preluare pana la livrare.

WEBCOURIER-TRACKING

VERIFICAREA STADIULUI EXPEDIERII PE INTERNET

Folosind numarul AWB de identificare al transportului, EVA-tracking va permite, atat dumneavoastra cat si clientilor dumneavoastra, sa urmariti transporturile pas cu pas, de la preluare pana la livrare, prin intermediul sistemului de urmarire

WEBCOURIER-EMAIL

PRIMITI STADIUL EXPEDIERII ACTUALIZAT PRIN EMAIL

Sistemul EVA va trimite automat un e-mail cu status-ul fiecarei expedieri trimise de dumneavoastra, de la preluare pana la livrare, punandu-va la dispozitie ora, data si persoana care a semnat de primire.
Deasemenea, puteti trimite un e-mail cu numarul de AWB al expedierii dvs iar EVA email tracking va trimite automat un e-mail cu statusul expedierii dvs. Puteti folosi orice program de e-mail pentru a primi rezultatele urmaririi.

WEBCOURIER-CHAT

AFLATI STATUS-UL EXPEDIERII ACTUALIZAT PRIN SERVICIILE DE CHAT

Sistem unic de comunicare a detaliilor expedierii dumneavoastra care se realizeaza direct in sesiunea de chat din Yahoo Messenger.
Introduceti ID-ul “checkwebcourier” in lista dvs de prieteni. Dupa primirea acceptului de comunicare automat din partea nostra, deschideti o sesiune de chat si introduceti nr dvs de AWB (exemplu: 12345). Sistemul nostru va trimite automat un mesaj cu cele mai recente informatii despre expediere

WEBCOURIER-SMS

PRIMITI STADIUL EXPEDIERII ACTUALIZAT PRIN SMS

Atat dumneavoastra cat si clientii dumneavoastra puteti sa trimiteti  catre numarul 1210 un mesaj text (SMS) compus din cuvantul AWB si din numarul expedierii (exemplu: AWB 12345) pentru a primi stadiul cel mai actualizat al expedierii.
Serverul nostru va trimite inapoi automat un mesaj cu cele mai recente informatii despre transport, inclusiv semnatarul si data/ora livrarii (se taxeaza de catre operatorul dumneavoastra de telefonie mobila)

WEBCOURIER MOBILE TRACK AND GO

ACTUALIZAREA AUTOMATA A EXPEDIERII PE TELEFONUL MOBIL

WEBCourier Mobile Track and Go este o aplicatie Android unica ce va permite sa va urmariti toate expedierile direct de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android.
Va rugam sa descarcati aplicatia de pe Google Market

WEBCOURIER-MAP

VIZUALIZATI TRASEUL EXPEDIERII IN TIMP REAL

Permite vizualizarea in timp real a traseului expedierii dvs de la preluare si pana la livrare pe harta google a Municipiului Bucuresti.
Sistemul va permite in viitor accesul la harta online a Romaniei.

Bucharest map