Air Cargo

economii substantiale

 • serviciu economic pentru colete grele si paleti in Europa

 • WEBCourier Air Cargo

  este un serviciu de transport aerian usa-la-usa sau usa-la-aeroport pentru incarcaturile mai putin sensibile la timp, in care o usoara marire a timpului de tranzit este acceptabila; acest serviciu ofera economii substantiale de costuri fata de serviciul Global Express

Avantaje
 • serviciu disponibil in aproape toate tarile din lume
 • diverse modalitati de plata: plata la expeditie, plata la destinatie, plata la terta parte
 • detalii de livrare transmise prin sistemul informatic EVA System: email automat, SMS, Yahoo Messenger, aplicatie Android
 • sistem de urmarire a expeditiilor
 • lansari de comenzi on-line
 • asigurarea expeditiilor
 • sistem de facturare EVA-invoicing profesional, adaptat necesitatilor dumneavoastra
 • va rugam sa apelati Departamentul de Relatii cu Clientii pentru a verifica disponibilitatea acestor servicii, cat si pentru a afla informatii corecte si actualizate despre timpul de tranzit necesar pentru ca expedierea dvs. sa ajunga la destinatie
Restrictii
 • greutatile si dimensiunile acceptate sunt in functie de tipul de marfa, destinatia si liniile aeriene implicate in transport
 • greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula:
  Lungimea (cm) x Latimea (cm) x Inaltimea (cm)
                                           6000
Tarife
 • tarife foarte competitive care se obtin la cerere. Contactati-ne pentru cotatii
Tarife suplimentare
Descriere Serviciu SuplimentarCost Serviciu Suplimentar
Livrare Sambata
Livrare in zilele de Sambata pentru expedierile care depind de timp. Orele de livrare depind de serviciul ales precum si de destinatia solicitata.
Verificati disponibilitatea serviciului prin Departamentul de Relatii cu Clientii.
tarif la solicitare
Plata expedierii la destinatie
Posibilitatea achitarii expedierii dumneavoastra de catre destinatar. In cazul refuzului achitarii serviciului de catre destinatar, toate taxele vor fi suportate de catre expeditor. Se va percepe tariful de lista.
tarif la solicitare
Plata expediere la terta parte
Posibilitatea achitarii expedierii dumneavoastra de catre terta parte. Se va obtine in prealabil acordul acestei parti pentru plata expedierii. In cazul refuzului achitarii serviciului de catre terta parte, toate taxele vor fi suportate de catre expeditor. Se va percepe tariful de lista.
tarif la solicitare
Asigurare la valoarea declarata
Este serviciul de trimitere cu „Valoare declarata” a carui particularitate consta in asigurarea transportului impotriva pierderii, furtului, distrugerii totale sau partiale ori deteriorarii, pentru o suma egala cu valoarea declarata de expeditor si care nu poate depasi valoarea reala a continutului trimiterii. Asigurarea nu este valabila pentru expedierile care contin documente. Serviciu disponibil pentru asigurarea valorii declarate a marfii pana la suma de 10.000,00 RON.
1% din valoarea marfii
dar minim 50.00 LEI
D.G.R.- marfa periculoasa
Anumite tipuri (clase) de marfuri periculoase pot fi expediate prin reteaua WEBCourier. Va rugam sa va informati despre marfurile periculoase care poate fi expediate contactand Departamentul de Relatii cu Clientii.
tarif la solicitare
Greutate volumetrica
Greutatea volumetrica se calculeaza inmultind lungimea cu latimea si inaltimea fiecarui colet in centimetri si impartit la factorul de conversie specific fiecarui serviciu). Rezultatul este exprimat in kilograme. Fractia rezultata se va rotunji la urmatorul palier de greutate. Daca greutatea volumetrica depaseste greutate bruta declarata de dumnevoastra, calculul expedierii se va baza pe greutatea volumetrica.
detalii sectiunea "Restrictii"
Alegere comisionar vamal
Taxa se aplica transporturilor sosite din tarile extracomunitare pentru care solicitati efectuarea formalitatilor vamale de import de catre un alt comisionar vamal.
100 LEI / transport
Formalitati vamale
Reprezinta serviciul de procesare a documentelor insotitoare transportului extracomunitar pentru efectuarea formalitatilor vamale inclusiv calcularea drepturilor vamale si alte taxe ale autoritatilor de stat.
150.00 LEI / formalitati vamale pt o incadrare tarifara
30.00 LEI / fiecare incadrare tarifara aditionala
200.00 LEI /formalitati vamale de tranzit + 2% comision de garantare tranzit
Alte optiuni specifice formalitatilor vamale vor fi taxate separat
Drepturi vamale si taxe guvernamentale
Drepturile vamale si orice taxe si impozite guvernamentale aferente transporturilor extracomunitare vor fi facturate la destinatar (daca nu se convine in alt mod expres). In cazul in care noi vom achita aceste drepturi si taxe pentru transport, platitorul de drept va suporta o suprataxa calculata pe baza unei sume forfetare sau a unui procent din suma totala avansata.
suprataxa calculata pe baza unei sume forfetare sau a unui procent din suma totala avansata.
Servicii depozitare
In conditiile in care pe parcursul livrarii si independent de vointa noastra transportul dumneavoastra necesita serviciile de depozitare, vor fi aplicate taxe suplimentare pentru depozitare.
Pentru transporturile in regim Cargo Aerian, taxele de depozitare variaza in functie de tipul de marfa expediata si de terminalele aeriane la plecare si sosire.
variaza in functie de tipul de marfa expediata si de terminalele aeriene la plecare si sosire.
Servicii extra
In cazul in care expeditorul sau destinatarul solicita un serviciu de manipulare special la preluare sau livare peste standardul si caracteristicile serviciului optat sau atunci cand WEBCourier determina acest fapt, se va aplica o taxa de servicii extra in plus fata de toate alte taxe aplicabile.
150.00 LEI / ora de manipulare
Distrugere transport.
In cazul in care expedierea dumneavoastra nu a putut fi livrata din motive independente de vointa noastra, puteti opta pentru distrugerea expedierii daca aceasta optiune reprezinta o modalitate mai eficienta financiar decat returnarea expedierii catre dumnevoastra.
Pentru expedierile D.G.R. va rugam sa solicitati tariful de la Departamentul de Relatii cu Clientii.
250.00 LEI / transport

Accesati “Termenii si Conditiile” privind furnizarea serviciilor WEBCourier, care totodata reprezinta contractul intre noi si dumneavoastra.