National SameDay

 • Livrare foarte urgenta

 • WEBCourier National SameDay

  serviciul este valabil 365 zile pe an pentru expedierile dumneavoastra urgente
  livrarea este usa-la-usa oriunde pe teritoriul Romaniei

Avantaje
 • cele mai rapide mijloace aeriene sau rutiere
 • vehicul sau curier dedicat expedierii dumneavoastra
 • cea mai rapida si directa ruta
 • tarife publicate
 • contactarea telefonica a destinatarului pentru livrari in conditii speciale
 • retur de documente semnate si stampilate (pentru cazurile in care documentatia de livrare care insoteste expedierea trebuie confirmata de catre destinatar si apoi returnata expeditorului)
 • detalii de livrare transmise prin sistemul informatic EVA System: email automat, SMS, Yahoo Messenger, aplicatie Android
 • sistem de urmarire a expeditiilor
 • lansari de comenzi on-line
 • asigurarea expeditiilor
 • sistem de facturare EVA-invoicing profesional, adaptat necesitatilor dumneavoastra
Restrictii
 • 500 kg/colet, 3000 kg/transport, 11.5m3/transport, 120x80x200(cm), 6 paleti/transport
 • in functie de destinatia finala a expedierii dumneavoastra, pot exista limite diferite de greutate sau dimensiuni
Tarife de baza
GreutateTarif

maxim 3500 kg
 • 4,00 RON / km marfa incarcata
 • 600,00 RON minim
 • accesati pagina de calculator online pentru a determina costul expedierii dumneavoastra
 • tarifele sunt exprimate in LEI si nu contin TVA
 • tarifele nu contin taxele pentru serviciile suplimentare
 • tarifele nu contin suprataxa de combustibil, procent care se modifica lunar
Tarife servicii suplimentare
Descriere Serviciu SuplimentarCost Serviciu Suplimentar
Livrare Sambata
Livrare in zilele de Sambata pentru expedierile care depind de timp. Orele de livrare depind de serviciul ales precum si de destinatia solicitata. Verificati disponibilitatea serviciului prin Departamentul de Relatii cu Clientii.
50.00 LEI / transport
Comanda preluare
Taxa se aplica atunci cand solicitati o preluare de la o anumita adresa si livrare la adresa dumneavoastra sau alta adresa din Romania.
5.00 LEI / comanda
Preluare Sambata
Preluare in zilele de Sambata pentru expedierile care depind de timp. Verificati disponibilitatea serviciului prin Departamentul de Relatii cu Clientii.
50.00 LEI / transport
C.O.D.- incasare numerar la livrare
Este serviciul a carui particularitate consta in achitarea in numerar a contravalorii bunului care face obiectul expedierii de catre destinatar expeditorului prin intermediul retelei WEBCourier. Suma maxima colectata este de 5000,00 RON.
15.00 LEI / transport plus
1% din valoarea expedierii
E.C.O.D.- colectare electronica la livrare
Este serviciul a carui particularitate consta in colectarea la livrare a unui instrument de plata emis de catre sau in numele destinatarului si de livrarea instrumentului de plata catre expeditor.
15.00 LEI / transport
Asigurare la valoarea declarata
Este serviciul de trimitere cu „Valoare declarata” a carui particularitate consta in asigurarea transportului impotriva pierderii, furtului, distrugerii totale sau partiale ori deteriorarii, pentru o suma egala cu valoarea declarata de expeditor si care nu poate depasi valoarea reala a continutului trimiterii. Asigurarea nu este valabila pentru expedierile care contin documente. Serviciu disponibil pentru asigurarea valorii declarate a marfii pana la suma de 10.000,00 RON.
1% din valoarea marfii
dar minim 50.00 LEI
D.G.R.- marfa periculoasa
Anumite tipuri (clase) de marfuri periculoase pot fi expediate prin reteaua WEBCourier. Va rugam sa va informati despre marfurile periculoase care poate fi expediate contactand Departamentul de Relatii cu Clientii.
150.00 LEI / transport
Asteptare livrare la destinatie
Reprezinta taxa aditionala aplicabila perioadei de asteptare ce depaseste termenul de 15 minute alocat predarii expedierii la adresa destinatarului.
10.00 LEI / extra 30 minute
Retur de documente
Serviciu utilizat pentru cazurile in care documentatia de livrare care insoteste coletul trebuie confirmata de catre destinatar si apoi returnata expeditorului.
12.00 LEI / transport
Schimb de colete
Este serviciul prin care, in locul coletului livrat, WEBCourier aduce la intoarcere marfa impachetată aflata la destinatar.
5.00 LEI / comanda
Servicii extra
In cazul in care expeditorul sau destinatarul solicita un serviciu de manipulare special de preluare sau livrare peste standardul si caracteristicile serviciului optat sau atunci cand WEBCourier determina acest fapt, se va aplica o taxa de servicii extra in plus fata de toate alte taxe aplicabile.
150.00 LEI / ora de manipulare
F.S.C.- suprataxa de combustibil
Ne rezervam dreptul de a introduce suprataxa de combustibil pentru toate transporturile efectuate de WEBCourier. Valoarea si durata suprataxei de combustibil este la discretia noastra, iar dumneavoastra sunteti de acord sa platiti aceasta suprataxa. Procentul suprataxei se modifica lunar si se calculeaza pe baza pretului spot al titeiului de la Londra (London Brent Crude Oil). Procent afisat la pagina Suprataxa de combustibil
Procent afisat aici
Distrugere transport
In cazul in care expedierea dumneavoastra nu a putut fi livrata din motive independente de vointa noastra, puteti opta pentru distrugerea expedierii daca aceasta optiune reprezinta o modalitate mai eficienta financiar decat returnarea expedierii catre dumnevoastra. Pentru expedierile D.G.R. va rugam sa solicitati tariful de la Departamentul de Relatii cu Clientii..
20.00 LEI / transport

Accesati “Termenii si Conditiile” privind furnizarea serviciilor WEBCourier, care totodata reprezinta contractul intre noi si dumneavoastra.